Klubbb3-Fansite.org
november 27, 2017  No comments Klubbb3

Na dat ze eerder vertelde dat Klubbb3 een nieuw album in Duitsland uitbrengt, hebben ze vandaag verteld dat er ook aan Nederland en aan België word gedacht! En bij ons gaat het album niet Wir Werden Immer Mehr heten, maar Ho-Dio-Die-Jee. En daar verschijnen ook 2 Nederlands-talige liedjes op, én Florian heeft daar dan ook speciaal Nederlands voor geleerd!!

Het album is vanaf komende vrijdag voortebestellen en komt uit op 12 januari 2018


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Klubbb3 Fansite Nederland is a non-profit fansite. We are in no way affiliated with Klubbb3, their management, agency and/or friends and family. All graphics and original content are being used under the Fair Copyright Law 107 and belong to the site. Other images and text belong to their respective owners. No copyright infringement intended. This is an unofficial website.