Klubbb3-Fansite.org
januari 13, 2018  No comments Klubbb3, TV

Gisteren kwam het derde album van Klubbb3 uit! Ho-Dio-Di-Jee! voor de Vlaamse en Nederlandse fans, en voor de Duitse fans Wir Werden Immer Mehr! Beide albums zijn te koop bij o.a. bol.com en Mediamarkt 🙂 en te beluisteren op Spotify!!

En uiteraard doen ze wederom een promo, deze keer doen ze ook Nederland aan, waar wij als fans natuurlijk super blij mee zijn! Vooralsnog zijn er twee signeersessies bekend gemaakt, meer info daar over vind je links in de sidebar (of naar onder scrollen als je mobiel kijkt).

Vanavond zijn ze ook te zien in Schlagerchampions – Das Grosse Fest der Besten, gepresenteerd door Florian Silbereisen, ze zullen dan van hun nieuwe album 2 liedjes ten gehore brengen! Schlagerchampions is te zien op de ARD om 20:15u!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Klubbb3 Fansite Nederland is a non-profit fansite. We are in no way affiliated with Klubbb3, their management, agency and/or friends and family. All graphics and original content are being used under the Fair Copyright Law 107 and belong to the site. Other images and text belong to their respective owners. No copyright infringement intended. This is an unofficial website.